CATALOG AVON 2019

Aici publicam cat mai din timp cataloagele Avon ce vor aparea in viitor, astfel incat dvs. sa va puteti pregati lista de cumparaturi, sa va documentati despre produsele Avon din timp si sa comandati produsele dorite pe site-ul oficial Avon. Nu tot timpul este posibil acest lucru deoarece punem accent pe prezentarea unor imagini de calitate, de aceea atunci cand nu avem disponibile sursele va prezentam cel mai recent catalog Avon.

  • Recomandari Cataloage Populare

    [wpp limit="5" stats_views="0" range="weekly" post_type="portfolio" ]

ULTIMELE CATALOAGE AVON

DIN ACEEASI CATEGORIE:

Avon Cosmetics Romania – informatii utile

Compania a fost infiintata in anul 1997 cu sediul social in Bucuresti iar in prezent depaseste 200 de angajati. In plan international Avon are o traditie de peste 130 de ani si se mandreste cu sprijinul acordat in lupta impotriva cancerului de san la femei si a violentei domestice, aspect mentionat in fiecare catalog Avon publicat recent. In Romania anul acesta (2018), compania sarbatoreste 21 de ani de la infiintare.

Pe langa angajatii permaneti, modelul de afaceri Avon se bazeaza pe o complexa retea de colaboratori organizati ca o structura de tip MLM ce ofera fiecarui reprezentant Avon sansa de a obtine beneficii pe masura implicarii si de a avansa in cariera cunoscand de la inceput in mod clar si transparent conditiile de afaceri Avon.

Gama de produse cosmetice Avon este variata si se adreseaza atat doamnelor si domnisorelor cat si domnilor. Periodic compania promoveaza cataloge, brosuri si reviste prezentate atat pe suport de hartie cat si online, prin care isi promoveaza produsele corespunzatoare campaniilor lunare. Un catalog Avon apare de regula din 20 in 20 de zile pentru campanii Avon de tip „Trendsetter” ce are un echivalent de 30 de zile in campanii nationale Avon.

Pe site-ul oficial Avon gasiti varianta online a ultimului catalog Avon si oferta de produse structurata pe categorii de interes: ingrijirea tenului, ingrijirea corupului, ingrijirea parului, machiaj, fashion, parfumuri, plus categorii cu promotii Avon speciale: oferte exclusiv online, noutati, ocazii speciale.