CATALOG AVON 2024

Mai jos gasiti catalogul actual Avon si arhiva cu cataloge mai vechi ce nu mai sunt de actualitate.

ULTIMELE CATALOAGE AVON

DIN ACEEASI CATEGORIE:

Avon Cosmetics Romania – informatii utile

Compania a fost infiintata in anul 1997 cu sediul social in Bucuresti iar in prezent depaseste 200 de angajati. In plan international Avon are o traditie de peste 130 de ani si se mandreste cu sprijinul acordat in lupta impotriva cancerului de san la femei si a violentei domestice, aspect mentionat in fiecare catalog Avon publicat recent. In Romania anul acesta (2021), compania sarbatoreste 24 de ani de la infiintare.

Pe langa angajatii permaneti, modelul de afaceri Avon se bazeaza pe o complexa retea de colaboratori organizati ca o structura de tip MLM ce ofera fiecarui reprezentant Avon sansa de a obtine beneficii pe masura implicarii si de a avansa in cariera cunoscand de la inceput in mod clar si transparent conditiile de afaceri Avon.

Gama de produse cosmetice Avon este variata si se adreseaza atat doamnelor si domnisorelor cat si domnilor. Periodic compania promoveaza cataloge, brosuri si reviste prezentate atat pe suport de hartie cat si online, prin care isi promoveaza produsele corespunzatoare campaniilor lunare. Un catalog Avon apare de regula din 20 in 20 de zile pentru campanii Avon de tip „Trendsetter” ce are un echivalent de 30 de zile in campanii nationale Avon.

Pe site-ul oficial Avon gasiti varianta online a ultimului catalog Avon si oferta de produse structurata pe categorii de interes: ingrijirea tenului, ingrijirea corupului, ingrijirea parului, machiaj, fashion, parfumuri, plus categorii cu promotii Avon speciale: oferte exclusiv online, noutati, ocazii speciale.